Artstudio Just Me
info@artstudio-justme.nl
Info evenementen

 

Creatieve ondersteuning voor evenementen.

 

Wat kunt u van Artstudio Just ME verwachten?


Professionele activiteiten met professionele, pedagogisch geschoolde begeleiding!

 

Uw kind is bij ons in vertrouwde handen!


Knots kinderfestival in SliedrechtSinds een aantal jaar is Artstudio Just ME betrokken bij zomer- en winterKNOTS  in Sliedrecht en verzorgt daar de creatieve activiteiten voor de kinderen.

Klik hier voor een fotoimpressie van zomer KNOTS 2016.

 

Tevens verzorgt Artstudio Just ME op beurzen de (creatieve) kinderopvang, zodat ouders de handen vrij hebben. Desgewenst verzorgen wij ook schmink en glittertattoos.

  

De activiteiten die we voor kinderen kunnen organiseren variëren van een uur tot een middag of zelfs de hele dag. Wellicht kan Artstudio Just ME u ondersteunen bij feestelijkheden, openingen, jubilea, familiedagen etc. 

Tevens verzorgt Artstudio Just ME creatieve kinderopvang tijdens beurzen en braderieen zodat de ouders de handen vrij hebben. Wij komen graag uw (sinterklaas) feest of (kerst )borrel versterken, of zelfs compleet regelen voor de aanwezige kinderen, met activiteiten afgestemd op uw bedrijf en het thema van het evenement.

 

Voor zowel volwassen als voor kinderen heeft Just ME een groot aanbod en kunnen de items aangepast worden aan uw wensen.

Neem contact op voor een prijsopgave op maat.

 

 

Informatie


Reserveringen kunnen worden gedaan via het contactformulier of via e-mail: info@artstudio-justme.nl

Voor vragen en reserveringen zijn wij ook telefonisch bereikbaar op +31 6 232 696 48 (dagelijks bereikbaar maar op maandag en dinsdag graag na 3 uur bellen).